Paste cu ceapa verde, rosii si telemea

de laylalala in Paste, 5 Mai 2011 | 6718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 100 gr unt
  • 3 fire de ceapa verde, tocate
  • 2 rosii, taiate cubulete
  • ½ lingurita busuioc uscat
  • 120 gr telemea, taiata cubulete
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ceapa verde, rosii si telemea:

Pune pastele la fiert in apa cu sare timp de 10-15 minute apoi scurge-le si pastreaza-le la cald.

Intr-o tigaie, topeste untul. Adauga ceapa verde si rosiile.Caleste legumele timp de 4-5 minute. Adauga busuiocul si sare, dupa gust. Amesteca pastele cu compozitia din tigaie apoi adauga telemeaua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ceapa verde, rosii si telemea" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dinozauri cu musli si sos de rosii